fredag 27 november 2009

Nummer två

Transformers revenge of the fallen
1 2 3 4 5

Regi: Michael Bay.
I rollerna: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Isabel Lucas, John Turturro, Ramon Rodriguez, Kevin Dunn, Julie White.

Decepticons och autobots...
Nu är de tillbaka.
Onda mot goda.
Den som kan rädda världen är som vanligt Sam Witwicky (Shia LaBeouf). Transformers revenge of the fallen tar vid där den första filmen slutade, ungefär.
Sam är på väg mot studier på highschool och ett distansförhållande med Mikaela (Megan Fox). Det som hände i första filmen tror Sam bara är historia och att han och Mikaela är fria att leva sina liv som helt vanliga tonåringar.
Inget kan vara mer fel. I skuggorna ruvar decepticons på hämnd.
Optimus Prime finns där som beskyddare och en gul Corvette Stingray sköter transporterna…

För er som sett första filmen bjuder inte uppföljaren på något revolutionerande. Allt är sig likt från först filmen. Specialeffekterna är snygga och fotot likaså.
Det som haltar är som vanligt handlingen.
Men vad gör det när regissören Michael Bay visar Megan Fox…
Det som sänker betyget är scenerna mellan decepticons och autobots. Här går det rasande fort och med närbilder som enbart förvirrar. Jag hinner inte med att se vad som händer…
Men jag är ju inte heller målgruppen för den här filmen.
ULF HJELTING



4 kommentarer:

Kenta sa...

Hahah verkar som Eon stängt av strömmen på storgatan 22 Förhandlingar kanske pågår o bli uppkopplade igen hihi

Stoffe sa...

Att dom inte ens ids kunna betala el räkningen längre kultur redaktionen ?? haha Är detta slutet fan 1 mån kvar bara till nya friska kulor inkommer haha

Stefan J sa...

Troligtvis kommer dom både kultur cheferna få nån slags förmyndare tillsatt att övervaka Kanske läge för en sk ekonomi controller Kolla upp deras betyg vitsord m.m. kulturcheferna Är det nån som vet om dom har nån slags utb överhuvutaget ? Journalistiskt kan det väl inte vara iaf?? eller?

J Lindqvist sa...

Hoppsan Steffe! du tog visst fel på 2 dörrar Storgatan 20 skulle det vara, skönt dom ä uppe igen o kulturberikar medborgarna :_))