fredag 11 september 2009

En bluesman

Måste promota lite om helgens blues på Hotell Clarion.
I morgon uppträder den lokale blueslegendaren Thomas Wahlström med band och bjuder på egna alster från debutplattan.
Youtube-klippet nedan innehåller elektrifierad blues.
Enligt uppgift ska lördagens framträdande vara mer åt det akustiska hållet…


4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det för sorl i bakgrunden som stör musiken? Är det nån slags lunch timme med akademisk tondöv publik? Låten är mycket bra trots det trötta tempot! Är Wahlström kompositören? :)

Anonym sa...

Kul med NÅGON lokal sajt med Örebrokoll. :-)
Hur är det nu, är du den ende lokale filmrecensenten i stan? Vad jag förstår kör Allehanda bara TT-recensioner nuförtiden?

Uffe sa...

Allehanda kör ENBART med TT Spektra-recensioner, vilket är tragiskt. Örebro är en av de största filmstäderna utanför storstadsområdena och slår faktiskt Malmö i antalet biobesökare. Att den lokala dagstidningen då INTE har egna filmrecensenter är bara att beklaga.
Om jag en den ende lokale filmrecensenten vågar jag inte uttala mig om. Det kan finnas fler. Var vet jag dock inte. Min intention ÄR att skriva om aktuella filmer, det blir oftast på dvd och blu-ray, och om det lokala musiklivet. Om jag har koll? Det går inte att ha kolla på allt. Det är tyvärr en omöjlighet. Jag ska dock försöka göra mitt bästa och kalendern på bloggen innehåller enbart evenemang med musik.

Anonym sa...

Hej Gärna mer dansbans recentioner då genren ligger mig varmt om hjärtat , vilket måhända enl kalendern fler tycker Jag vet inte hur nära blues och dansband är besläktade men är det inte tre accord och en slinga på 12 rundor På den tid jag spelade gitarr o sjöng var det inte så noga Mvh Evert Johannson