onsdag 9 september 2009

Eftersom jag blivit en blindtarm lättare och käkar roliga piller så har jag inte hunnit uppdatera bloggen på några dagar. Kalendern haltar något och jag rör mig lika snabbt som en 80-åring... nej, en 80-åring rör sig snabbt i jämförelse med mig.
Jag tar bloggandet i den takt plåtklämmorna och kirurgtejpen på magen tillåter.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Krya på dig, vi läsare saknar dig Tur du har 2 timmar tillgodo hela tiden iaf.

Uffe sa...

Och roliga tabletter att äta.
Titta! En rosa elefant! Ha,ha Och där kommer en till! Tjoho! Jag tror jag tar ett piller till...

Antichrister sa...

Krya på dig mannen...

DenSistaMohikanen sa...

Hoppas vi får en dramatisk målande berättelse hur redaktören insjukna och vart ilförd till operation, Samt vad redaktören stoppa i sig som ev, utlöste den dramatiska akutfärden. Hoppas redaktören återhämtar krafterna trots piller knaprandet och återkommer nykter och redig och kristallklar i knoppen.Måste vara underbart på sitt sätt att kunna skriva utan skyggslappar och munkavle och inte ha en skitnödig och livrädd redaktion att ta hänsyn till. Ni som skriver med <3 rakt ut är dagens hjältar hjelting. Stå på er!

Stefan Ejnarsson sa...

Sänder dej lite bluespower. Krya på dej!

Uffe sa...

Det känns oerhört skönt att slippa redaktioner med personer som inte kan och inte vågar något!
Nu har jag ingen munkavle och ingen som säger åt mig vad jag kan och inte kan skriva om.
Och jag behöver inte tjata hål i huvudet om sånt som jag tycker är viktigt i Örebros musik- och kulturliv. Nu skriver jag precis om det JAG vill skriva om och inget annat.
Berättelsen om min blindtarm, fagra sköterskor (som jag gärna träffar igen, men inte på sjukhus) och fighten med manlig narkossköterska ska bli Hollywoodfilm med Matt Damon i huvudrollen. Premiär våren 2010... Hål utkik efter The Bourne Apendix...