lördag 15 november 2008

Back in business


Efter en tids frånvaro med bland annat vattkoppor på de två "trollen" ska det bloggas seriöst igen. Känns liksom som det är dags för lite mer film...

Detta slog mig som en klar blixt framför tv:n. "Brottskod: försvunnen" var på och Michael Dorn spelade en av rollerna. Michael "vemf-ndå".... Dorn?

Alla Star Trek-fanatiker vet vem han är - här snackar vi nämligen klingonen Worf. En tung karaktär som dricker katrinplommonjuice för att det är "a warriors drink"... Försök själv svepa en pint av den trögflytande drycken utan att sedan uppsöka "bekvämlighetsinrättningen" under de kommande tre timmarna. A warriors drink... jomen...

6 kommentarer:

Lotta sa...

ja, du... äras den som äras bör... i det här fallet var det faktiskt JAG, den mest otrekkieska människan hemma hos oss som faktiskt upptäckte att det var en StarTrek-skådis i Brottskodavsnittet. Hallå där! :)

Uffe sa...

Jaaa, hallååå där själv! Vem var det som visste vad han hette både som skådespelare och som karaktär i Star Trek?

Antichrister sa...

Jag är på Lottas sida här. Ulf ska självklart VETA innan programmet börjar att han är med, ST nörd som han är. Inte bara det, han ska veta exakt vilka episoder han är med i och när de sändes.

Apropå Star Trek, tror att JJ. Abrams kommer att få riktigt liv i skutan enterprise med den nya versionen av Star Trek.

Lotta sa...

Tack för ditt stöd Christer!
//Lotta ;)

Uffe sa...

Habba habba zutt zutt!
Blaha, blaha och spik i foten ju...
Risken är att JJ. Abrams gör "Lost" av hela Star Trek.

Pangbruden sa...

A warriors drink? Katrinplommon) Jag som trodde det skulle vara Intergalaktisk Grugelbrännare.. DET är vad jag kallar drink:-)